Studiebesök av barn

Idag hade vi roligt besök på lantbruket av förskolebarn och deras fröknar. Pelle berättade på ett enkelt och skojigt och busigt sätt om djuren och arbetet på gården. Han impar på mig varje gång och jag lär mig av honom . De fick sitta i maskinerna på gården och titta på korna och smaka på mjölk direkt från tanken .

De fick se mjölkbilen komma och hämta mjölk och de fick se datorn som stur roboten. Sen grillade de för de hade matsäck med och vi bjöd på glass som avslutning . Jag hade knåpat ihop en tipsrunda med frågor och funderingar och sen hade jag gömt en massa ”kor” som de fick spana och räkna. Nästa gäng kommer på fredag 😊🐂🌱🚜

Varit och handlat de första penséerna från Tornbergs Trädgård så nu ska det pimpas både utanför Elmer och i konsthalli Navetta och utanför inför kosläpp och marknad 😊😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: