En lååååång dag….

Först förskolejobb och sedan bara ”toucha” köksstolen så pass att vi åt middag  snabbt och sedan hasta vidare till stan och inventering av Ö&B med friidrottsgänget. En fin slant som hamnar i föreningen och känns bra att kunna bidra till den bl a på det här sättet. Att räkna varenda vara som finns på hyllan i affären kanske inte är världens roligaste göra men ihop med detta gäng så blir t.om det kul 🙂 Idag har jag speciellt studerat olika deodorantsorter och parfymer etc. Hann hämta snabbt ett paket från ica innan och nu när jag kom hem öppnade jag och där fanns det vaxade pappret som jag ska prova trycka bilder med och visst var jag nu tvungen att testa. Coolt! Ska experimenta mer imorgon…. ev.

I dag var det tulpanens dag och bjuder på en tulpanbild som jag arrangerade förra året plus en bild på smide som just nu finns i våran butik 🙂

IMG_0258

IMG_0194 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: