Bandyhelg mm

En helg som gått i bandyns tecken för båda killarna. Lördag var jag bandyvärd med Maja och Pelle speaker dvs vi ansvarade för kaffeservering för föräldrar och serva förtäring till domare och gästlaget mm. Lördag kväll firade vi Jytte som fyller 40 och det var riktigt trevligt. En annorlunda med ”vanliga” inbjudna inga högt uppsatta eller ”viktiga” personer som man hade kanske lite förväntat sig. Jytte jobbar som kulturchef och jobbar med landsbygds och utveckling och gift med kommunalrådet. Iallafall mycket trevligt var det. Och god mat 🙂 Presenten tror jag också hon gillade …ett halsband gjord av Tossa smeden plus ett”kort” med lantligt motiv.

Söndagen….lite nedstämd och inte riktigt på topp. En del energitjuvar som tär lite på humöret. Men måste berömma mig själv för att jag har börjat stå upp för mig själv. För ingen känner mig bättre än jag själv och då är väl jag den bästa som kan peppa mig….eller? Har börjat stå på mig mer tycker jag även om det ibland är lite jobbigt…samvetet….om jag slapp samvetet det dåliga.

IMG_0246_2 2

IMG_0248_2

IMG_0251_2

IMG_0250_2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: