Seminarium

Då testar vi att blogga igen efter ett långt uppehåll. Det kommer att handla mest om det vi gör på gården, om rybsoljan, Elmer, lantbruket och lite annat smått och gått och mycket bilder.

Nu är vi på väg hem från Luleå där vi har deltagit i ett intressant seminarium under gårdagen som under förmiddagen handlade om export av mat till våra grannländer Norge och Finland. Detta pratade Robert Forsberg om som jobbar i Nordiska Handelskammaren. Vi blev tom uppkopplade till Oslo där vi fick information om vad som gäller i Norge om  man vill exportera dit. Eftermiddagen föreläste Fredrik Karlsson från Vinter kommunikationsbyrå  om marknadsföring och hur man når ut till kunderna etc Mycket intressant! Ett av hans alla bra tips på att marknadsföra sina produkter är att synas och använda olika kanaler att nå fram så nu testar vi detta med blogga  image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: