Vårkänslor

Denna vinter är ju helknasig….från ingenstans kom värsta värmeböljan …nåja inte kanske det direkt men 12 plusgrader det är ju ovanligt. Annars är det helt okej att våren knackar på men inte när man på sitt andra jobb….på förskolan…. ska ordna vinterfest med snö och isprojekt gjorda av barnen. Det mesta hann smälta eller krympa ordentligt men det blev bar iallafall. Lite skidåkning vill vi ju också uppleva innan slasket. Här hemma kanske vårbruket startar rekordtidigt om det fortsätter så här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: