Karungi dagen

Idag på den årliga ”Karungi dagen ” har jag representerat pesula lantbruk och Elmers och ”knallat” våran rybsolja och visat upp lite annat som vi har i butiken . Alltid lika trevligt att möta och pratas vid med besökarna . Sakarigården är ett speciellt ställe och stå i… Det är som att gå tillbaka i tiden . Vackert hus. Colorama,Swedol, Tornbergs Trädgård var också där under samma tak. Regnet höll sig borta och det var skönt. Under tiden har Gustav och Jakob spikat igen skitrännan i gamla lagårn dvs blivande fotoutställningslokalen.

Igår fick vi bilder visade från Skansen och vår olja som nu står på deras hylla med deras etiketter och flaskor men innehållet är vår rybsolja 😊. Kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: