Helgen snart till ända…

Snart dags och stänga ögonen och ladda för en måndag med lite av varje som står på agendan . Men några rader och bilder om gårdagen. Pelle och jag deltog på företagsgalan i Haparanda stadshotell. God mat och trevliga vackra människor som klätt sig i sina finaste stasser och glittrade ikapp med kristallkronorna i festivitetssalen. Pelle delade ut pris gör årets landsbygdsföretagare och det blev Seskarö havsbad som vann iår. Årets företagare blev Outinens potatis …årets serviceperson Tina Ahava…årets haparandabo blev Valfrid ”Valle” Olsson så välförtjänt så det är inte klokt. Nomineringen var jättefin och Valles tack tal var fin och han var märkbart rörd och det var fint att han lyfte sin Karina i talet.

Idag kom det tråkiga och sorgliga beskedet att Ikeas grundare Ingvar Kamprad gått bort. Det har blivit mycket tv tittande eftersom mycket om och med honom visats. Vi hade också äran att träffa honom när han och Sven-Erik besökte vårt årliga kosläpp sommaren 2014 (om jag nu minns rätt ) Det var rätt häftigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: