Ett nytt år….

….och jag ska börja blogga. Dels för att få dela med mig av min kreativitet som bor i mig och alla tips och ideer som poppar upp alltid då och då och dels att få dela med av mitt stora intresse att fotografera. Skapandet har alltid funnits i mig och visat sig på olika sätt….teckna, inredning, arbetet med barnen på förskolan och att skapa bilder med hjälp av kameran. Att se omgivningen med nya ögon och genom kameralinsen. Det finns så mycket vackert som omger mig och det gäller bara att få syn på det och inte bara passera. Det är där som jag är just nu och har varit de senaste åren. Ibland önskar jag att mina ögon kunde med hjälp av en blinkning skicka iväg en bild eller syn som jag själv blir alldeles tagen av

IMG_3728

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: