En ny dag…

Snö, snö, snö….oj vad det har kommit snö idag. Vackert landskap och många bilder har det blivit förstås. En skön och avkopplande promenad i skogen blev det när jag besökte mamma idag. Träden blev skrudade av vita snödräkter….Med lite fantasi såg de ut som människor där de stod i rad. Lugnt och stilla och tyst och bara tittade…..älskar skogen men är lite skraj för att va´ ensam men idag hade jag med Christina. Längtar redan tills imorgon så att jag får fota det orörda vintersagolandskap som ett resultat av det ymniga snöandet…. men då hemmavid….

IMG_0052

IMG_0082

IMG_0096 kopia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: