Trettondag….

…och idag åkte julen ut med buller och bång. Här blev det inte nån 20:e Knut som det är brukligt att dansa plundra ut granar och jul. Helt klart att det är roligare att plocka fram. Avfrostning av frys blev det också och eftersom vi har en frys från 1980-talet så måste man tömma och frosta av på gammeldagstil typ med kokande vatten. Detta tog banne mig hela dagen och dessutom så hade ett dillpaket gått sönder så det dill överallt och gissa hur svårt det var och torka bort. Just då kändes det att det kommer inte att komma in en endaste dillkvist i våran frys nå mer.

IMG_0129_2

IMG_0130_2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: