Tripp till Luleå

 

En dag i Luleå kombinerad med läkarbesök och diverse besök på olika butiker och inhandling av diverse saker till våran egen butik. Vi var till Myrorna…Coop….Biltema…kaffemaskinsaffärer….men bästa besöket var ändå i Gammelstad och hemma hos Anders som är fotograf och håller på med en bok som ska handla om Pesula Lantbruk som han följt i ett år och nu sammanställer han alla foton och han har då blivit okså en nära vän till familjen på köpet. Idag hjälpte han att redigera och skriva ut ett antal foton på våra kossor som jag har valt ut att ha i gårdsbutiken på utställning och även till försäljning så småningom. Alltså de blev så jättefina! Det var som magic! Känner mig stolt över just dom bilderna. De innehåller så mycket värme. Visar vid tillfälle. Visar istället mitt senaste projekt…”paper on wood” foto på trä…ett kul sätt att använda alla bilder man samlar på sig. De här hänger nu i gårdsbutiksväggen

IMG_0005

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: