Stundande helg….

…och arbetsveckan blev kort. Föreläsningen med Martina Lundström blev så bra som jag gissade innan och jag fick med mig många viktiga och tänkvärda saker med mig och till mitt arbete med barnen. Det blev en bra kick-off inför kommande termin eller rättare sagt kick-on 🙂 Vi lunchade på Ikea och sedan åkte vi till Marielund och fortsatte att planera ”undervisningen” tillsammans med barnen.

Tog hem en familjepizza och gav en hjälpande hand bokstavligen och försökte dra upp ett stycke epa från snödrivan på vår egen gård men det krävdes traktorkrafter till detta. Bengt råkade vara igång med traktorn och fick upp bilen.

Pelle har kuskat bandykillarna P16 till Bollnäs och idag åker de till Sundsvall där de imorgon spelar två matcher.

Nu på kvällen har jag förberett lite fotoljus som jag ska ha i våran gårdsbutik. Ljus med olika motiv från bl a gården och omgivningen. Alla är egna fotografier tagna under året som gått.  Även porträttbilder sätter jag på ljusen och det blir riktigt fint. Det är riktigt skoj att göra men lite pyssel med det.

IMG_0133_2  IMG_0131_2 2

IMG_0132_2 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: