Söndagkväll

Snart ytterligare en helg till ända och en ny intressant arbetsvecka står för dörren. Hoppas kylan lättar tills imorgon. Just nu -20 grader brrrrr! Vilhelm haft bandyträning men han gick av planen tidigare för att det så kallt om ansiktet. Under tiden han tränade ranta jag bl a runt IKEA och där köpte jag lite glasburkar till min pysselhörna . Hämta Vilhelm och sen hem. Gustav hade öppnat butiken under tiden dvs tänt en marschall utanför so tecken att det är öppet. Nåväl idag var det inte direkt någon rusning men så var det inte det bästa shoppingvädret.

Em och kvällen har jag gjort i ordning en pysselhörna på övervåningen där jag har samlat allt material som jag behöver när jag ska vara en kreativ och skapande individ. Nu ser det nästan ut som på mitt jobb 😉 Men det blev fint med burkar som jag fyllde med band och pärlor, ståltråd, snören, ljusstumpar….

IMG_0247Dock är det inte färdigt och inget bord har jag ännu men en bra början. En ”sak” som jag inte har i hyllan är en burk med ”tid” för det skulle jag vilja ha myyyyyckeeeet av. Ideér finns men just tiden.

IMG_0213

IMG_0243

IMG_0223Inte ens katten ville ut utan nöjde sig med att kolla ut genom fönstret. Coolt med ögonen på denna bild…vilken färg har ögonen egentligen 😉 ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: