Tisdag

Kylan har lättat och det är endast -13 grader så rätt behagligt. Vilhelms väntan tog slut idag kl 16 för då körde schenkers transport in på gården lastad med en badtunna och håll i hatten…det var årets jultidningspremie. Redan när tidningarna kom och han spanade premierna och fick syn på tunnan så var valet lätt men utmaningen skulle bli sälja så att han skulle få ihop till den men tack vare en trogen köpskara och snälla köpsugna människor runt oss och löfte om bad i tunnan 😉så gick det vägen 😊.
Kvällen har gått i pysslandets tecken och känner mig nöjd med det jag gjort hittills. Ett litet avbrott i pysslandet blev det dock när strömmen gick för en stund och jag då stod just med penseln i målarburken och det blev becksvart :/. Har gjort ett slags ”ge-bort” eller ”gå-bort” kort/tavlor dvs de kan ges istället gör ett kort och sedan kan den som fått den använda till en tavla om man så vill 😊. En idé som jag fick när en kund kom in i gårdsbutiken och efter att ha handlat diverse gåvor frågade efter ett kort. Eftersom jag då gillar att fota och har ett antal foton att använda mig utav så gå var det bara att börja.

2015/01/img_2431.jpg

2015/01/img_2416.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: