Brrrr…fy så kallt

Imorse hade kvicksilvret sjunkit ner till – 25 grader och det var -27 i grannbyn där jag jobbar. Jag var väldigt glad över mina nya vinterskor iallafall 😊. Kylan har fortsatt hålla sitt grepp hela dagen och solen var fantastiskt röd när den visade sig på förmiddagen. Har just avslutat en god middag med hemlagade köttfärsbiffar och ugnsbakade rotfrukter med våran egen rybsolja och flingsalt. Sonen såg misstänksamt på när jag tillagade maten och hotade med att inte käka men det örat lyssnade jag inte på . När han väl satt till bords blev kommentaren ” det var helt OK” och få var det gott 😊
Nu ska jag fortsätta pysslet med ljus och tavlor.

2015/01/img_2407.jpg

2015/01/img_24111.jpg

2015/01/img_2412.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: