Vårtecken….

Det är sannerligen vår i luften och ett säkert vårtecken är när svanarna dyker upp på älven. Solen anstränger också till det yttersta att värma på men orkar inte riktigt ännu. Men på god väg. Just nu känns som att skidsäsången är över för det börjar vara sörjigt på skidspåren och på älven är det nästan vattenskidsaktigt. Nätter med flera minusgrader och några plusgrader dagtid så då kan det bli riktigt åka av 🙂

IMG_0001 (1)

Börjat fundera på planeringen av Anders Alms och Marianne Söderströms fotoutställning i gamla lagården som ska ha premiär 28/5 dvs vid vår betesutsläpp. Det blir ett spännande projekt men även mycket jobb inför det.

 

En av alla göromål som behöver göras varje dag….fylla på med ensilage på avlastarbordet som sedan fyller fodervagnen så att både kalvar och kor får äta sig mätta flera gånger per dygn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: