Maj maj sköna maj…

Det har varit en skön start på majmånad med snön som bara försvann och isen gick redan i slutet på april och älven är bredare än vanligt nu och så vacker att beskåda med alla stora och små isflak som flyter förbi i en ofta spegelblank älv iallafall på kvällarna. Svårt att slita blicken från den.

Vårbruket sparkar igång nästa vecka troligen och svämkörning står på tur. Maskiner servas nu och fixas iordning. Parallellt så fixas och donas det för koutsläpps eventet 28:e och 29:e maj. Det blir fotoutställning i gamla lagårn av Anders Alms otroligt fina  bilder från boken ”Jorden han ärvde” och texter av Marianne Söderberg. Lagårn har nästan tömts av grindar som skruvats lös och burits bort . Spännande värre.

Butiken fylld också på med nya varor och fylls på allt eftersom. En fullspäckad månad framför m a o. Här nedan en mix av bilder från majKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: