Nytt år och nya tag

Snöovädret härjar ute för 3:e dagen i rad … kolossalt mycket snö har vi fått och halva vintern kvar🤔. Vojne Vojne 😕. Bara det skulle bli lite mer vårvintrigt ute. Bästa årstiden nästan om jag får säga. Skidåkning , skare , gnistrande sol , grillning och mycket mer. Bilderna här nedan är från förra året .

Eftermiddag har spenderats hos tandläkare mindre kul och även igår besökte vi tandläkarstolen… min lediga dag som jag ska göra ”hemmaarbete och då menar jag inte hushållssysslor. Nåväl lite hann jag göra… packa ihop en senapsleverans som skulle söderut …. hann förbereda min kommande fotoutställning på Tornedal &com . Ser framemot helgen och vår tripp till Tyskland med hushållnlngssällskapet med andra likasinnade 😊. Bara snöovädret bedarrar så man vågar kliva på planet.

Driver på bra där ute …. Pelle kom och skotta ❄️🚜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: