Söndag

Min söndag började med att jag slängde en blick ut genom vardagsrumsfönstret som vetter mot söder och där såg jag solen kämpa sig över horisonten och alldeles orangeröd. Hopp in i täckisar och grabba tag i kameran och ut och mot den snötäckta odlingsvägen och plumsa i kohagen och några djupdykningar i översnöade diken ha ha …vilken syn för den som såg mig.-..riktiga älgakliv men det var det värt. Omgivningen var igen så ofantligt vacker….Avslutade med sista bilderna vid våran lilla nyöppnade gårdsbutik som vi skulle öppna snart för dagen. Den berättar jag mer om senare 🙂

IMG_0120

IMG_0123

IMG_0135

IMG_0136

IMG_0145

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: